Nabila Harboul

  • Nederlands - Engels - Frans - Arabisch
  • Founder
  • nabila@fpacademy.nl

Nabila is een professional op het gebied van het ontwerpen én creëren van belevenissen. Dankzij haar Oosterse en Westerse achtergrond, heeft zij een kleurrijke kijk op zaken en neemt uitdagingen met beide handen stevig aan.

Zij is gepassioneerd in het overbrengen van kennis met (jonge) professionals en deelt graag haar uitgebreide netwerk. Zij heeft namelijk niet stil gezeten de afgelopen jaren: Nabila is actief geweest in verschillende sectoren en heeft warme banden opgebouwd met diverse organisaties en langdurige zakenrelaties ontwikkeld, zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen. Daarom zorgt zij voor de perfecte zakelijke match-making.

Een enthousiaste communicator en netwerker; twee woorden waarmee Nabila vaak wordt omschreven. Haar jarenlange ervaring in verschillende branches, waaronder de reiswereld, mode, automotive en financiële technologie, heeft haar geïnspireerd om haar kennis en organisatorische vaardigheden te combineren. Uit deze samensmelting van kennis, ervaring en netwerk is FP Academy ontstaan, waar Nabila de trotse founder van is.