Ouders

“The greatest of all pleasures is the pleasure of learning.”
– Aristoteles

Als ouders wil je je kind het beste bieden, zeker wanneer het aankomt op een goede, succesvolle toekomst, ondersteund door kwalitatief hoogstaand onderwijs. FP Academy biedt een extra aanvulling op dit onderwijs: beroepsstudiereizen die nét dat extra’tje toevoegen aan het curriculum van studenten. Daarnaast is het ook de ervaring in het buitenland zelf, want ook de wereld ontdekken speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van jongvolwassenen. De reizen van FP Academy bieden dat en meer, want ook het professionele netwerk van studenten krijgt een flinke boost. Maar het allerbelangrijkste: het verbreed de horizon.

FP Academy biedt studenten de mogelijkheid om te reizen naar het land van zijn of haar keuze, aansluitend op de gekozen studierichting. FP Academy maakt reizen op maat, die educatief, cultureel en professioneel zijn ingericht, waarbij veiligheid voorop staat. Studenten die met FP Academy op reis gaan, bezoeken bedrijven die aansluiten bij hun studies en extra kennis bieden; kennis die alleen in de praktijk kan worden opgedaan. Het is onze verantwoordelijkheid om studenten de beste ervaring te bieden en om op deze wijze een succesvolle toekomst te garanderen. Om dit te realiseren, werken wij samen met professionals in het beroepsgebied van de student, die studenten gidsen tijdens hun ervaring.

Waarom FP Academy?

  • Veiligheid en bescherming van studenten staat voorop. Dit waarborgen wij te allen tijde van de studiereis. Om studenten het beste uit de studiereis te laten halen, maar bovenal om veiligheid te garanderen, houden we de groepen klein.
  • We besteden veel aandacht aan de keuze van de locatie van de accommodatie. Hierbij nemen we verschillende factoren in acht.
  • Kwaliteit speelt een belangrijke factor. Daarom werken wij nauw samen met internationale bedrijven. Tijdens de studiereis bezoeken de studenten professionele bedrijven en beurzen.
  • De prijzen van onze studiereizen garanderen de kwaliteit. De prijs wordt samengesteld op basis van verschillende factoren, waaronder de bestemming, accommodatie, leisure-gerelateerde activiteiten enzovoorts.
  • FP Academy staat voor professionaliteit. De breinen achter de organisatie hebben ervaring en zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren en zijn meer dan bereid om deze kennis te delen. 
Internationale oriëntatie
Nieuwe ontdekkingen
Goed voor de CV
Laat ze uitblinken