Over ons

“Experience is the Best Way to Learn.”
– FP Academy.

FP Academy focust zich op de invulling van het educatieve karakter van de studiereizen die wij organiseren. Ons uitgebreide en internationale netwerk binnen het bedrijfsleven ondersteunt de professionaliteit van deze reizen, die speciaal worden samengesteld voor studenten. Maar FP Academy doet méér dan het organiseren van een reis: naast vervoer, verblijf en excursies worden ook de bedrijfsbezoeken en masterclasses door ons verzorgt. Om dit te realiseren werken we samen met docenten en bedrijven, zodat de studenten zich verder kunnen ontwikkelen en een breder perspectief krijgen. FP Academy biedt studenten een aanvulling op internationaal gebied ter voorbereiding op hun toekomstige carrière. FP Academy staat voor een gedegen service, betrouwbaarheid en veiligheid. We brengen het klaslokaal tot leven en laten studenten ervaring in de praktijk opdoen, zodat zij klaar zijn voor hun verdere loopbaan.

Educatie en netwerk brengen wij samen in onze tot in de puntjes verzorgde beroepsreizen. Elke partij wint hierop: de student, de school en onze partners. Wij streven ernaar om studenten een kans te geven op een professionele baan en doen dit door de student kennis te laten maken met de praktijk: tenslotte is dit de beste manier om kennis te maken met bedrijfsleven.

Waarom FP Academy? 

  • De mensen achter FP Academy zijn professioneel en hebben een uitgebreid netwerk op internationaal terrein. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in verschillende factoren en hebben wij jarenlange ervaring.
  • Educatie staat voorop. Alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt om de reis zo nauw mogelijk te laten aansluiten bij de beroepsrichting van studenten. Zij nemen de ervaring, het netwerk en de kennis mee op hun curriculum, wat kan helpen bij hun toekomstige loopbaan.
  • De studiereizen staan garant voor kwaliteit. We kijken nauw naar de bestemming, accommodatie, maar ook naar de bedrijven die bezocht worden tijdens de reis.
Internationale oriëntatie
Samen leren
Samen plezier maken
Haal het beste uit jezelf

Aangenaam kennis te maken

We zijn er voor jou