Scholen

“The art of teaching is the art of assisting discovery.”
– Mark Van Doren

Onderwijs kan op verschillende manieren gegeven worden. Wij geloven in de kracht van studiereizen, die de materie in de praktijk tot leven brengt. FP Academy ondersteunt scholen bij het aanbieden van deze ‘Real World Experience’, door het organiseren van bedrijfs- en beursbezoeken over de grens. Uiteraard sluiten de studiereizen aan bij het curriculum van de school en kunnen als onderdeel van het internationaliseringsprogramma worden aangeboden. Als expert in beroepsstudiereizen biedt FP Academy uw studenten de kans om bijzondere landen te bezoeken, inclusief het bezoeken van bedrijven op locatie. De ervaring die de studenten opdoen tijdens onze studiereizen, sluit nauw aan op hun toekomstige loopbaan.

Naast het feit dat FP Academy studenten een extra boost op hun CV geeft, is het maken van een bijzondere studiereis voor studenten een blijvende herinnering. Studenten hebben de kans om hun professionele netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen voor hun toekomstige carrière. Een studiereis kan het perspectief van een student verbreden en een nieuwe weg openen. Eén van de belangrijke factoren van FP Academy is namelijk om studenten de kans te geven om hun toekomstige zakenpartners te ontmoeten en hen te inspireren: een nieuwe wereld opent zich en biedt nieuwe kansen op een professionele toekomst.

Waarom FP Academy? 

  • Studenten krijgen de mogelijkheid om praktijkervaring toe te voegen aan hun curriculum.
  • Onze studiereizen verbreden het professionele netwerk op nationaal en internationaal gebied.
  • Studenten maken kennis met andere culturen en leren hoe zichzelf te profileren in een internationale omgeving.
  • ‘De boog kan niet altijd gespannen staan’: Educatie staat voorop, maar ook plezier en cultuur snuiven maken onderdeel uit van het programma van onze studiereizen. Studenten moeten eenmaal de kans hebben om zelf op ontdekking te gaan.
Internationale oriëntatie
Breng je klaslokaal to leven
Biedt ze een breder blikveld
Connecten met toekomstige partners