Partners

“Be with those who help your being.”
– Rumi

FP Academy verbindt studenten, docenten en professionals met elkaar en brengt het onderwijs tot leven. Zonder onze partners kunnen wij dit niet realiseren, want zij helpen mee te investeren in de toekomst van het bedrijfsleven en aanstormend talent. Het is ons doel om het professionele werkveld dichterbij de klas te brengen. Onze visie is om een divers portfolio samen te stellen van educatieve producten en deze te blijven door ontwikkelen. Dit stelt studenten in staat om hun passie te vinden, hun potentieel te ontdekken en nog belangrijker: voorbereiding op een toekomstige carrière binnen het betreffende beroepenveld. Netwerk is de sleutel, nu de globalisatie zich blijft ontwikkelen. Het is onze missie om toekomstige professionals kennis te laten maken met de professionals van nu; hun toekomstige partners. Om deze reden organiseren wij studiereizen voor (internationale) studenten, waarbij de hoofdfocus ligt op het bezoeken van bedrijven, zodat studenten meer leren binnen specifieke sectoren, waaronder de mode-industrie. Voor jongvolwassenen is dit een unieke kans om uit de eerste hand te leren en het bedrijfsleven te leren kennen in de praktijk.

Wij nemen contact op met onze bedrijfspartners indien er een trip wordt gepland voor specifieke groepen, zodat het bedrijf zich voor kan bereiden op het bezoek van de groep studenten. Zo zorgen wij dat er altijd voldoende tijd is om een passend programma te creëren. Gedurende het bezoek, heeft de betreffende partner de kans om de professionals van de toekomst te ontmoeten en hen kennis te laten maken met het bedrijfsleven.

Waarom FP Academy?

  • Netwerk is key. FP Academy maakt het mogelijk dat niet alleen de studenten het bedrijf leren kennen, maar ook dat onze bedrijfspartner kennis maakt met de toekomstige professionals.
  • Onze bedrijfspartner heeft de kans om tijdens het bezoek van de studenten het beste van zichzelf te laten zien en een kijk te geven in het professionele werkveld.
  • De juiste educatie is van groot belang en wij geloven dat dit tot leven komt in de praktijk, waardoor studenten het beste uit zichzelf kunnen halen. U als bedrijfspartner kunt hierbij een belangrijke factor spelen.
International oriëntatie
Investeren in de toekomst
Help hen een ster te worden
Je organisatie verbinden aan studenten

Partners

 
F
G
H
I
J
K
L
M
N
A
B
C
D
E