TMO Fashion Business School

FP Academy organiseert sinds jaren regelmatig fashion studiereizen naar o.a. Dubai, Shanghai, Portugal en Sri Lanka waar studenten van TMO Fashion Business School vaak aan deelnemen.

FP Academy creëert daarmee interessante bedrijfsbezoeken en boeiende ontmoetingen voor onze studenten. Dankzij de combinatie van de disciplines travel, marketing en fashion binnen FP Academy, én bovendien kennis van het hoger beroepsonderwijs, weten zij wat studenten boeit en wat past bij het curriculum van een opleiding. Het reisaanbod vormt dan ook een mooie aanvulling op de buitenlandreizen van TMO zelf.

Van de deelnemende studenten horen wij veel positieve reacties. Dat de reizen gezellig zijn, lezen en zien we vooral op social media. De inhoud van de reizen sluit goed aan op het lesprogramma van TMO en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Wij zijn tenslotte een onderwijsinstelling met het predicaat Top-opleiding dus alle aan TMO gerelateerde activiteiten – ook die buiten het vaste curriculum – moeten top zijn. Dit vraagt een hoge kwaliteit van de partners waarmee wij samenwerken. In FP Academy zien wij die betrouwbare en professionele partner.

Arianne Goris | Manager Marketing & Communicatie